Voor Ouders

Onder de knoppen op deze pagina treft u een schat aan praktische informatie over onze school en het lopende schooljaar.

Ouders die op zoek zijn naar de juiste basisschool voor hun kleuter kunnen hier een eerste indruk opdoen van de gang van zaken, de invulling van het onderwijs en de sfeer op de Sieppe.
Ouders die hun kind(eren) al bij ons op school hebben, krijgen naast de informatie op deze pagina’s ook gerichte informatie via de nieuwsbrieven, ouderavond, inloopavonden, berichten via Social Schools en van de leerkracht.

Wij hechten aan een duidelijke en open communicatie met ouders. Korte lijntjes zijn daarbij belangrijk. Elke ochtend is er 10 minuten inloop waarin u kort contact kunt hebben met de leerkracht. U kunt uiteraard ook altijd een afspraak maken.

Informatieavond, oudercontactavond, inloopavond

Aan het begin van het schooljaar is er een kennismakingsavond in de groepen 1-2 en 3.
De leerkrachten geven u een indruk van het werken in de klas. Bij de groepen 1-2 zijn er ook nog gastsprekers met wie u in de loop van de jaren misschien nog nader kennismaakt.

Vanaf groep 4 krijgt u alle informatie schriftelijk mee naar huis bij het eerste gesprek met de leerkracht.

In groep 8 zijn er meerdere informatie avonden, zowel over het voortgezet onderwijs als de kamp vergadering. Deze data vindt u allemaal terug in de jaarkalender.

Daarnaast hebben we nog twee inloopavonden, waar ouders in de klas het werk van hun kind kunnen bekijken. De kinderen zijn deze avond ook welkom om hun ouders rond te leiden.

Als laatste hebben we nog een algemene ouderavond, waarop alle ouders welkom zijn. Elk jaar kiezen we, in overleg met ouders, een nieuw onderwerp.

SIENN